top of page

Lite om mig...

20240108_104954_edited.jpg

Jag heter Franziska

Jag är 38 år född och uppväxt i Tyskland och flyttade till Sverige 2007.  Jag lever med min son, sambo, en hund och ett gäng höns på landet norr om Stockholm.

Jag har alltid gillat motion i olika former och att ha koll på min kost.

Jag är utbildad Sjuksköterska & Personlig Tränare, massör.

Människor med sina olika behov ser jag alltid som en viktig uppgift. Att kunna ge en stunds avslappning genom en massage är lika givande som en coachning där jag kan följa en kvinnas utveckling inom livsstil och mående.


Mitt liv har under en lång tid varit bestämt av PCOS med varierande symptom.

Som känslan av att hjärnan hänger i en dimma, muskler och leder gör ont och rörelse bara känns ansträngande.

När kroppen ropar efter mat men aldrig blir riktig mätt oavsett hur mycket man äter.

När kroppen kommer ur balans och den naturliga cykeln inte existerar.

När rädslan och osäkerheten över om man nån gång kan få barn bara växer.

Känslorna när man skäms över hårväxten på kroppen, som under hakan eller på magen samtidigt som man tappar hår på huvudet.


Jag har varit och är där själv och jag vet hur svårt det kan vara att få förståelse och stöd med alla dessa symptom, känslor och tankar.

Jag har lärt mig mycket om PCOS och hur man kan hjälpa kroppen att läka sig själv genom rätt kost, träning och egenvård.

Under min utbildning inom vården har jag lärt mig mycket hur viktigt det är att se människan som en helhet. Allt måste vara i balans så att kroppen och själen mår bra. Genom utbildningen till Personlig Tränare har jag fått kunskap om kroppens fysiologi och olika träningsformer. Utbildningen till massör ge mig möjligheten att kunna ge mina kunder en massage för att hitta sig själv in sin kropp igen.

Jag vill möta dig där du är just nu.

Med mina egna erfarenheter och kunskaper som kvinna med PCOS kan jag hjälpa dig att hitta en väg att komma i balans och leva med din PCOS.

Om mig: Om
bottom of page